HUMU-KLUBI
Kes8 2024
Takaisin / Back
Humu-klubi #90 – Humu-bändit Muuntamolla

Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävä Humu-klubi koostuu kolmesta ilmaiskeikasta, jotka järjestetään kesäravintola Muuntamon pihalla 5.–6. heinäkuuta.

Aikataulut:
Pe 5.7. klo 18.00 Hullu pappila
La 6.7. klo 16.00 Bizzhawk
La 6.7. klo 18.00 Jukka Nissinen
Tapahtuma on ilmainen.

Muuntamo
Kauppakatu 8, 70100 Kuopio
https://muuntamonpiha.fi/

Jukka Nissinen

Jukka Nissinen soittaa arkielämän ja sen ilmiöiden äärellä liikkuvaa suomenkielistä folk-rockia. Tällä kertaa soolona esiintyvällä Nissisellä on taito tehdä elämän perusasioista helposti lähestyttäviä kappaleita, joiden tarkempi kuuntelu paljastaa usein monitasoisia merkityksiä.

Ahkerasti ympäri Suomea keikkailevan Nissisen laajaan kappalekirjoon kuuluvat esimerkiksi kappaleet ”Suomalaiset tarjoo kahvit”, ”Hetken kukka” ja ”Bändit hajoo”. Hänen tuorein ja neljäs pitkäsoitonsa ilmestyi 31. toukokuuta 2024.

“Kaikki hitit vedetään ja kovimmat uutuudet.”

Hullu pappila

Suomenkielistä poprockia progehtavasti ja modernisti esittävä Hullu pappila on Aapo Pärssisen ja Touko Kemppaisen vuonna 2021 perustama kuopiolainen kokoonpano. Yhtyeen viime vuonna julkaisema neljän kappaleen Aallonpohja EP toi yhtyeelle mukavasti nostetta kappaleiden saadessa radiosoittoa ja bändin keikkaillessa ympäri Suomea. Yhtyeen debyyttipitkäsoitto ilmestyy tulevana syksynä Humu Recordsin kautta.

Tällä keikalla yhtye esiintyy puoliakustisella kokoonpanolla. Bizzhawk

Bizzhawk on Tinyhawk & Bizzaro kitaristien eli Jenni Kinnusen ja Markus Väisäsen kokoonpano. Keikkasettiin sisältyy sekä täysin uusia että kaksikon muille kokoonpanoille tekemiä kappaleita.

INFO

Tapahtumassa on nollatoleranssi kaikenlaiselle häirinnälle ja syrjinnälle. Tila on esteetön
Humu-klubi

© Humu-klubi, 2024
  • Humu-klubi
    Juhani Ahon katu 10
    70500 Kuopio
  • humuklubi (at) gmail.com
Seuraa

Faceboon